Tuesday, February 21, 2012

Kelas Masakan akan Bermula

Dear Ladies,



Yusa Baking Wonders akan memulakan kelas masakan pada bulan Mac ini.
Kelas masakan yang telah diatur menyediakan pelbagai jenis resipi untuk dikongsikan bersama.
Antaranya merupakan kuih-muih tradisional melayu, kek, roti, pastri, biskut, pelbagai jenis puding, biskut-biskut dan juga makanan barat.
Rebutlah peluang untuk menghadiri mana-mana kelas yg menjadi pilihan anda.

Daftarlah segera,tempat adalah terhad!!!!!!



 
Bagi yang berminat untuk turut serta dalam kelas masakan Yusa Baking Wonders bagi sesi pertama 2012, anda bolehlah rujuk jadual kelas di sebelah.

Yuran yang dikenakan untuk setiap peserta adalah seperti yg tertera di jadual tersebut.

Cara-cara untuk menyertai kelas:-

1. Pilih kelas masakan yang anda minati.
2. Pendaftaran boleh dilakukan melalui:-
       a)  Emel kepada nadia.sabli@gmail.com
       b)  Melalui Facebook kami
             http://facebook.com/yusabakingwonders
       c)  Menelefon kami di talian: 012-2508375

3. Sila buat pembayaran sebanyak 50% daripada yuran yang
    ditetapkan selewat-lewatnya 7 hari sebelum tarikh kelas anda.
4. Pembayaran hendaklah dibuat atas nama Nadia Natrah ( acc no:
    162188505986,Maybank)
5. Setelah pembayaran telah dibuat,sila maklumkan kepada kami.
6. Untuk baki 50% yuran kelas,anda bolehlah menjelaskannya ketika
     pendaftaran pada hari tersebut.





 
Antara faedah yang bakal anda perolehi apabila anda menyertai kelas masakan kami:-
1. Mempelajari teknik-teknik masakan dengan betul.
2. Juga, tips-tips masakan daripada Chef Jemputan kami.
3. Sesi soal jawab bersama Chef Jemputan.
4. Resipi-resipi yang original daripada Chef Jemputan.
5. Sijil penyertaan juga disediakan.




 
Kenapa anda patut memilih tempat kami :-
1. Ruang pembelajaran yang selesa dan berhawa dingin.
2. Peralatan memasak yang moden dan terkini.
3. Tempat letak kereta percuma.
4. Ruang solat  yang selesa disediakan.
5. Resipi-resipi masakan yang terkini dan original.



***


Peta ke Yusa Baking Wonders adalah seperti di bawah




No comments:

Post a Comment